HTML

Hello Klitty

Hello Klitty világa.

Friss topikok

Linkblog

Hol vásárolhatok Hello Klitty pólót?

2009.08.07. 10:13 klitorisztan

Pinanyaltilag még nem kaphatóak a Hello Klitty pólók, de remélehetőleg pár héten (hónapon) belül megvásárolhatóak lesznek.

Ha esetleg mégsem (mert nem sikerül megállapodni egyetlen pólógyártóval sem), akkor átmeneti megoldásként (mert érzed a fogyasztói bizsergést, hogy ilyen pólód legyen) erről az oldalról letölthetsz majd jó minőségű Hello Klitty emblémákat, hogy aztán pólóra nyomtathasd.

Ha pedig pólógyártóként jársz itt, és látsz fantáziát Hello Klittyben, akkor azt jelezheted a cssandor[kukac]gmail[pont]com e-mail címen. Hiszen mindketten azt szeretnénk, hogy Klitty egy népszerű és ismert pólóminta legyen.

 

2 komment

Címkék: vásárlás póló hello klitty

A bejegyzés trackback címe:

https://helloklitty.blog.hu/api/trackback/id/tr191294242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2009.08.07. 13:39:38

Sanyi, te nem vagy komplett. Már ötödszörre olvasom mire feltűnt a cikk első szava :DDD

klitorisztan 2009.08.07. 16:02:00

:)
Egyszer még egy nyelvészeti szemináriumon hallottam, hogy ha egy szón belül a betűket átrendezzük, de az elsőt és utolsót változatlanul hagyjuk, akkor ez szinte észrevétlen marad, és agyunk az eredeti szót észleli.
Majdnem hasonló a szitu a pillanatnyilag - pinanyaltilag szavak esetén is, bár ez utóbbi nem szabályos permutációja az előzőnek (például kevesebb l-t tartalmaz) - de azért a hatás működik.
süti beállítások módosítása